Body Fit

Unleash your inner champion

Op zoek naar een energieke groepsles Body Fit?

Zoek dan vooral niet verder, want Physique Gym heeft dan precies waar je naar op zoek bent. Bij onze Body Fit groepslessen zorgen wij op een leuke, maar vooral effectieve manier voor een verbetering in jouw lichaam en conditie. Daag je zelf uit, en bereik een algehele fitheid.

Duur: 75 minuten
Verbeter: Lichaam en conditie
Voor: Iedereen

Wat houdt de Body Fit training in?

Body-fit betekent buik-benen-billen en pilates in één work-out. BBB is een intensieve low impact training op muziek waarbij de nadruk ligt op het versterken van buik, billen en benen. Pilates is daarentegen een trainingsmethode waarbij het hele lichaam betrokken wordt. Het is een uitdagende work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt, om zo een soepel lichaam te ontwikkelen.

Les rooster

Wat train je met de training?

Wanneer jij je aansluit bij onze groepslessen kun je een dynamische en gevarieerder work-out verwachten. Hierbij wordt je hartslag verhoogd en je spieren versterkt. Wij werken met een combinatie van cardiovasculaire oefeningen, functionele bewegingen en krachttrainingen. Op deze manier trainen wij jouw buik, billen en benen zo optimaal mogelijk. Je versterkt zowel je uithoudingsvermogen, je spieren en je algehele lichaamskracht. Door het gebruik van stimulerende muziek word je extra gemotiveerd om grenzen te verleggen.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Wat zijn de voordelen van de Body Fit training?

Wij gebruiken ervaren instructeurs die jou helpen bij het behalen van het best mogelijke resultaat. Ze weten je op de juiste manier te trainen en stimuleren. Daarbij ben je ook omringt door mensen die allemaal naar hetzelfde doel werken, waardoor je dus successen met elkaar kunt vieren. Onze groepslessen omvatten niet zomaar een intensieve Body Fit training, maar een ervaring waar je energie uit kunt halen en waar je elke week naar uit kunt kijken.

Het maakt daarbij ook niet uit of je een onbekende bent voor de sport, of dat je al wat ervaring hebt. Wij zorgen dat iedereen individueel wordt begeleid. Wij houden ons bezig met jouw persoonlijke doel. Ben je enthousiast geworden over onze Body Fit groepslessen, bekijk dan ons rooster en schrijf je in! Dan zien we je binnenkort bij je eerste les.

Aanmelden als lid

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden