Groepslessen

UNLEASH YOUR INNER CHAMPION

Groepslessen bij Physique Gym Become a champion

Wist je dat sporten in de vorm van groepslessen grote voordelen heeft! Je motivatie is daar één van; als je met andere mensen samen sport zorgt dat ervoor dat jij net die extra stok achter de deur hebt om toch te gaan. Ook als je eenmaal in de sportschool bent komt je motivatie niet altijd vanzelf, maar gelukkig helpen onze instructeurs jou daarbij.

Body Fit

Body-fit betekent buik-benen-billen en pilates in één work-out. BBB is een intensieve low impact training op muziek waarbij de nadruk ligt op het versterken van buik, billen, benen. Pilates daarentegen is een trainingsmethode waarbij het hele lichaam betrokken is. Het is een uitdagende work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt, om zo een soepel lichaam te krijgen.

Lees meer

boxing

Boksen is de trend van nu! Boksen is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen, handen en natuurlijk de conditie centraal staan. Boksen is een sport voor iedereen!

Lees meer

Dames boxing

Wil jij graag boksen maar liever niet gemengd? Dat kan! Onze sportschool bied speciaal bokslessen alleen voor dames. Recreatief boksen en werken aan je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Onze bokslessen zijn zowel voor jong als oud!

Lees meer

Kids boxing

Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen bij ons terecht voor kids-boxing. Op een speelse en sociale manier wordt aan hun bokstechniek, conditie en weerbaarheid gewerkt.

Lees meer

piloxing

Piloxing is een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. Het motto van Piloxing is “Sleek, Sexy and Powerful”. De pilates-, boks- en dansoefeningen volgen elkaar in een hoog tempo op. Je beweegt dus ontzettend veel en hebt dus ook geen tijd om stil te staan!

Lees meer

self defence Krav Maga

Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging. Het wordt gekenmerkt door een logische benadering van zelfverdediging en gevechtssituaties waarbij men, na een korte periode van instructie, een relatief hoog peil kan bereiken.

Lees meer

Spinning

Cycling is een training met staande, zittende en ‘jumpende’ oefeningen. Het verbetert de conditie. De opzwepende muziek en motiverende instructeur zorgt voor amusement tijdens het sporten.

Lees meer

strong nation

Strong nation is een combinatie van High Intensity Interval Training met krachttraining met eigen lichaamsgewicht. Dit wordt geleid door opzwepende, pittige muziek. Met Strong verleg je je grenzen om een totale lichaamstransformatie te ondergaan. Elke beweging heeft een beat en elke beat heeft een beweging. Al met al is het een pittige les met hoge calorieverbranding!

Lees meer

body&mind

Body&MIND heeft als hoofddoel om lichaam en geest met elkaar in verbinding te brengen. Je bent optimaal in balans en voelt je daardoor erg goed. Door middel van Body&Mind word je in staat gesteld aanwezig te zijn in het hier en nu. Enkele voordelen van Body&Mindzijn: flexibeler worden, leren ontspannen, een betere focus, meer energie, vermindering van stress.

Lees meer

Zumba

Zumba is een dans fitness die je een uitgaansgevoel geeft, terwijl je een stevige work-out aan het doen bent: dat is Zumba! Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, te vergelijken met aerobics. Het motto bij Zumba is “Lekker bewegen en lol hebben!” Zumba-fitness is voor iedereen die houdt van fun, muziek en latin vibes!

Lees meer