Boksen

Unleash your inner champion

Zie jij het wel zitten om jouw innerlijke strijder los te laten en de uitdaging met jezelf aan te gaan?

Dan is onze energieke groepslessen boxing waarschijnlijk iets voor jou! Boksen is namelijk de trend van nu. Het is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen, handen en natuurlijk conditie centraal staan. Bij Physique Gym kun je de ring instappen en een adrenaline-gevulde workout ervaren. Boxing zorgt voor kracht en zelfvertrouwen.

Duur: 60/75 minuten
Verbeter: uithoudingsvermogen
Voor: Iedereen
Boxing

Wat houdt de training in?

Neem je deel aan de groepslessen boxing in onze sportschool, dan onderga je de perfecte combinatie van cardio, techniek en kracht. Op deze manier word je dus op verschillende manieren uitgedaagd. Boksen is een dynamische sport waarbij je je bezighoudt met het geven van stoten en trappen, terwijl je ook je hele lichaam gebruikt om je uithoudingsvermogen naar een geheel nieuw niveau te brengen.

Les rooster

Bokslessen bij Physique Gym

Boksen is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren, omdat het een cardiovasculaire oefening is die calorieën verbrandt en je ademhaling, hartslag en bloedcirculatie verbetert. Het traint vooral de spieren van de bovenste ledematen, waaronder de schouders, armen, borst en rug, evenals de buikspieren en de beenspieren als je jezelf verplaatst en draait om je tegenstander te ontwijken. Boksen vereist ook snelheid, reflexen, coördinatie, balans en kracht, dus het verbetert deze vaardigheden ook.

Wat zijn de voordelen van boxing?

Echter brengt een groepslessen boxing niet alleen fysieke voordelen met zich mee. Het heeft daarbij ook een hele positieve werking op je mentale gesteldheid. Zo kun je tijdens het boksen stress en spanning loslaten, je geestelijke veerkracht versterken en je zelfvertrouwen vergroten. Terwijl jij bezig bent met een intensieve training, zul je al snel merken dat jij je ontwikkelt op het gebied van focus en vastberadenheid. Dit gevoel zul je uiteindelijk ook met je meenemen naar je dagelijks leven.

Wij maken uitsluitend gebruik van instructeurs die je op de juiste manier weten te begeleiden in jouw boxing lessen. Hierbij wordt er focus gelegd op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij willen graag dat jij je uitdaagt om zo een beter versie van je zelf te kunnen worden. Het maakt daarbij ook niet uit of je al bekend met boksen, of dat je net pas komt kijken. Er is altijd een plekje voor jou bij onze groepslessen boxing bij Physique Gym. Boksen is ten slotte een sport voor iedereen!

Ben jij enthousiast geworden over onze groepslessen voor boxing? Bekijk dan ons rooster en sluit je vooral aan.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Bekijk ook onze andere Vechtsporten

KICKBOKSEN

In ons fitnesscentrum kun je naast krachttraining ook aan cardiofitness doen. Train je met krachttraining vooral de spierkracht, met cardiofitness komt met name een ander aspect van fitheid aan bod: het uithoudingsvermogen.

Lees meer

MMA

In ons fitnesscentrum kun je naast krachttraining ook aan cardiofitness doen. Train je met krachttraining vooral de spierkracht, met cardiofitness komt met name een ander aspect van fitheid aan bod: het uithoudingsvermogen.

Lees meer

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden