Kids Boxing

Unleash your inner champion

In onze Physique Gym beschikken wij ook over groepslessen voor kids boxing.

Zoals de naam het al doet verklappen, zijn deze groepslessen speciaal ontworpen voor kinderen. Wij bij Physique Gym geloven niet dat boksen uitsluitend voor volwassenen is, maar dat kinderen met boksen ook verschillende eigenschappen kunnen ontwikkelen. Denk dan aan het verkrijgen van zelfvertrouwen, maar ook het ontwikkelen van discipline. Kids boxing is een manier voor kinderen om een heleboel plezier te hebben met leeftijdsgenoten.

Duur: 60 minuten
Verbeter: fysieke kracht en coördinatie
Voor: Kids

Van welke leeftijd kunnen kinderen deelnemen aan kids boxing?

Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen bij ons terecht voor kids boxing. Onze groepslessen zorgen ervoor dat kinderen op een speelse manier actief en enthousiast worden voor de sport. De groepslessen bestaan uit een combinatie van uitdagend, maar leuke boks oefeningen. De sportievelingen zullen bij kids boxing niet alleen maar focus leggen op het verbeteren van fysieke kracht en coördinatie, maar zullen ook worden gestimuleerd samen te werken, door te zetten en respect te tonen naar andere kinderen en begeleiders.

Les rooster

Wat leren de kinderen tijdens boks lessen?

Bij de kids boxing groepslessen zijn ervaren boks instructeurs aanwezig die precies weten hoe kinderen het best begeleid kunnen worden voor deze sport. Onze instructeurs zorgen ervoor dat veiligheid, maar ook veel plezier deel is van de groepslessen. Zo leren de kinderen onder andere basis boks technieken. Denk dan aan stoten, verdedigen en het verbeteren van voetenwerk. Het belangrijkste voor ons is het plezier van het kind. Het kind hoort zich comfortabel te voelen. Daarbij bieden wij de ruimte voor de kinderen om te kunnen groeien op hun eigen tempo.

Boksen is meer dan een sport. Het is een goede manier om kinderen zelfbeheersing en zelfvertrouwen te laten ontwikkelen. Tijdens onze kids boxing groepslessen zullen wij de kinderen leren omgaan met uitdadingen, respect hebben voor klasgenoten en het verleggen van grenzen.

Ben jij dus op zoek naar een leuke energieke activiteit voor jouw kind(eren), waar ze niet alleen fysiek sterker worden, maar ook bloot worden gesteld aan belangrijke levensvaardigheden? Dan is kids boxing bij Physique Gym de perfecte activiteit voor jouw kind(eren). Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons rooster.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden