Piloxing

Unleash your inner champion

Welkom bij de Piloxing groepslessen van Physique Gym

Bij deze groepslessen zul je kennis maken met een combinatie van fitness, boksen en dans. Dit zorgt voor een energieke work-out. Wil jij dus graag je lichaam en uithoudingsvermogen te versterken? Dan is Piloxing wellicht de beste keuze voor jou!

Duur: 50 minuten
Verbeter: uithoudingsvermogen, spieropbouw
Voor: dames

Wat houdt de Piloxing training in?

Piloxing is een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. Het motto van Piloxing is ‘’Sleek, Sexy and Powerful’’. De pilates-, boks- en dansoefeningen volgen elkaar in een hoog tempo op. Je beweegt dus ontzettend veel en je hebt dus ook geen tijd om stil te staan.

Les rooster

Wat zijn de voordelen van Piloxing?

Bij Piloxing krijg je te maken met een high-intensity work-out, waar je armen versterken door middel van boks technieken onder andere in het middelpunt staat. Met onze Piloxing groepslessen zul je ook merken dat je flexibiliteit, balans en je houding er enorm op vooruit gaan. Dit allemaal onder het genot van bijpassende muziek. Dit zorgt onder andere voor de motivatie, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Je kunt dus helemaal opgaan in het ritme van de muziek.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Kan iedereen deel nemen aan Piloxing?

Het voordeel aan Piloxing, is dat het geschikt is voor alle fitnessniveaus. Dus of je echt net bent begonnen met fitness, of dat je echt al jaren staat te zweten in de sportschool, het maakt niet uit. Piloxing past zich vanzelf aan jouw niveau aan. Je kiest er zelf voor of je de intensiteit opvoert of verlaagt, dit hang allemaal af van jouw doel. Het belangrijkste voor ons is dat je plezier hebt tijdens de groepslessen en dat je achteraf met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Het voordeel van groepslessen is dat je met meerdere mensen naar hetzelfde doel werkt. Onze instructeurs zijn daarbij ook nog eens professional die precies weten hoe de groep, maar ook jij als individu, aangestuurd moet worden.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Twijfel dan niet en sluit je aan bij een van onze groepslessen voor Piloxing. Je kunt ons rooster bekijken voor de tijden van de groepslessen. Klink Piloxing leuk, maar ben je ook geïnteresseerd in andere groepslessen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze Boxing, Body Fit, of Power Progress groepslessen.

Aanmelden als lid

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden