Power Progress

Unleash your inner champion

Power Progress

Maak kennis met onze krachtige groepslessen voor Power Progress! Zoals de naam het al verklapt staan deze groepslessen in het teken van het creëren van kracht. Ben jij dus op zoek naar een uitdaging en een leuke resultaatgerichte training, die ervoor zorgt dat jij je fitnessdoelen kunt bereiken? Zoek dan vooral niet verder, want bij Physique Gym hebben we dan precies wat jij zoekt.

Wij hebben onze trainingen zodanig ontworpen dat jij op een leuke, maar effectieve manier spiermassa kunt opbouwen. Het is belangrijk dat jij jezelf uitdaagt en pusht tot het halen van nieuwe niveaus, om zo het beste resultaat te behalen. Zo zul jij je op het einde van de training trots en voldaan voelen.

Duur: 60 minuten
Verbeter: je conditie
Voel: je zweten
Bouw aan: sterke benen
Power Progress

Wat houdt de Power Progress training in?

Met onze Power Progress train je onder begeleiding van een enthousiaste instructrice op muziek. Hierbij worden alle spiergroepen getraind. Gedurende 1 uur worden uithoudingsvermogen en kracht gemeten met behulp van losse gewichten en een halterstang. Onze instructrice is daarbij ook een absolute professional die weet wat ze doet. Zij zal ervoor zorgen dat jij elke training het maximale uit jezelf hebt gehaald.

Aanmelden als lid

Wat zijn de voordelen van Power Progress trainingen?

Wanneer jij onze groepslessen Power Progress regelmatig volgt, zul je als snel merken dat je zowel fysiek als mentaal een stuk sterker wordt. Het verleggen van grenzen zal een stuk makkelijker gaan en uit je comfortzone stappen lijkt opeens een stuk minder eng. Je zult zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen opbouwen. Daarbij ben je natuurlijk met een groep wat ook voor een positieve en motiverend gevoel kan zorgen. Iedereen werkt samen om hun doelen te bereiken

Wat Power Progress precies zo bijzonder maakt, is dat de focus op het halen van meetbare resultaten en progressie wordt gelegd. Samen met jou houden we jouw vooruitgang bij, zodat jij weet waar je vandaan komt, waar je nu staat en wat je uiteindelijke doel is. Dit zal er allemaal voor zorgen dat jij die betere versie van jezelf zult bereiken.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze uitleg over deze groepsles, twijfel dan vooral niet en sluit je bij ons aan. Bekijk ons rooster voor de tijden.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden