Self-Defence

Unleash your inner champion

Ben jij op zoek naar een groepsles in Self-Defence?

Dan zit je bij Physique Gym aan het goed adres! Wij bieden namelijk Self-Defence groepslessen aan die jou helpen bij het beschermen en verdedigen van jezelf. Onze groepslessen zijn zodanig ontworpen om je de juiste vaardigheden bij te brengen, waardoor jij elke uitdaging aan kunt en niemand je meer iets doet.

Duur: 50 minuten
Verbeter: verdedigen
Voor: Iedereen
Self Defence

Waarom is onze Self-Defence training zo waardevol?

Tijdens onze groepslessen Self-Defence zul je niet alleen te maken krijgen met fysieke oefeningen, maar zullen we ook focus leggen op het verbeteren van jouw mentale veerkracht en zelfbewustzijn. Hieronder valt ook onder andere het verbeteren van je eigen intuïtie en bedenken van strategieën om jezelf zo goed mogelijk te kunnen beschermen.

Wij maken in onze groepslessen voor Self-Defence gebruik van Krav Maga. Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging. Het wordt gekenmerkt door een logische benadering van zelfverdediging en gevechtssituaties waarbij men, na een korte periode van instructies, een relatief hoog piek kan bereiken.

Les rooster

Wat is Krav Maga?

Krav Maga was oorspronkelijk ontwikkeld voor het Israëlische leger. Het was namelijk de bedoeling dat het leger op een effectieve, maar eenvoudige manier de kunst van zelfverdediging onder de knie kreeg, door middel van praktische technieken. Deze manier van zelfverdediging staat bekend om zijn directe en no-nonsense aanpak. Tijdens de groepslessen ligt de focus op het creëren van snelle reacties op bedreigende situaties. Daarbij zullen wij bij Physique Gym ook verschillende technieken toepassen. Zodat jij straks door middel van je natuurlijke reflexen in staat bent om in noodsituaties instinctief te kunnen handelen.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Waarom gebruiken wij Krav Maga voor de zelfbeschermingstrainingen?

Krav Maga onderscheidt zich door de focus te leggen op realistische scenario’s in combinatie met stressvolle omstandigheden. Wij doen ons best om verschillende situaties zo goed mogelijk na te bootsen, zodat jij echt een gevoel van bescherming ben jezelf kunt ontwikkelen.

Iedereen is welkom bij onze groepslessen voor Self-Defence. Het maakt dus niet uit of je nu oud, jong, man, vrouw bent. Iedereen is altijd welkom. Het maakt dus ook niet uit of je al bekend bent met zelfverdediging, of dat je net pas kennis maakt met deze vaardigheid. Wij leggen onze focus op de groei van welk individu.

Aanmelden als lid

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden