Spinning

Unleash your inner champion

Op zoek naar een leuke groepsles waar jij het maximale uit jezelf kan halen?

Wellicht is spinning bij Physique Gym dan een leuke bezigheid voor jou! Spinning is een cycling training met staande, zittende en ‘jumpende’ oefeningen. Het verbetert de conditie door middel van dynamische en uitdagende cardio oefeningen. De opzwepende muziek en motiverende instructeur zorgt voor amusement tijdens het sporten. Spinning zorgt ervoor dat jouw energie stroomt, je calorieën verbrandt en een ritmische ervaring beleeft.

Duur: 60 minuten
Verbeter: lichaamskracht
Voor: Iedereen

Wat houdt spinning in?

Wanneer je bij ons mee komt doen aan een spinning groepsles, dan maak je gebruik van een stationaire fiets. Onder leiding van onze enthousiaste instructeur zul je een virtueel parcours volgen. Deze parcours beschikken over verschillende moeilijkheden. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met stukken die bergop gaan, waardoor jij je dus meer moet inspannen. Daarbij beweeg je ook mee op de beat van de muziek. De instructeur geeft dan ook het tempo en de verschillende fietsposities aan.

Les rooster

Wat zijn de voordelen van spinning?

Spinning zorgt niet alleen voor een verbetering van jouw conditie, maar gaat er ook nog eens voor zorgen dat jouw algehele lichaamskracht, uithoudingsvermogen en mentale doorzettingsvermogen worden vergroot. Het energieke en ritmische karakter van de spinning groepslessen zorgt ervoor dat jij je eigen grenzen kunt verleggen en helemaal jezelf kunt laten gaan. Na een spinning sessie zul je al snel een voldaan gevoel ervaren.

Ben je een beginner in het spinnen en twijfel je of deze groepslessen wel iets voor jou zijn? Bij onze groepslessen maakt het niet uit of je een beginner bent of dat je al bekend met de groepslessen. Je kunt dus als beginner makkelijk aansluiten. Wij stimuleren je namelijk om het beste uit jezelf te halen. Dit hoeft niet altijd perfect te zijn, maar zolang jij het maximale eruit hebt gehaald dan heb je altijd een goede training gehad.

Ben jij ontzettend geïnteresseerd geraakt om bij ons te komen spinnen? Twijfel dan vooral niet en bekijk ons rooster voor de tijden van deze groepslessen. Mocht je nog vragen hebben over onze groepslessen twijfel dan vooral niet en neem contact met ons op.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden