Strong Nation

Unleash your inner champion

Wil jij graag meer kracht ontwikkelen?

Dan is onze Strong Nation groepsles bij Physique Gym de perfecte keuze voor jou. Strong Nation is een combinatie van High Intensity interval training met krachttraining. Hierbij gebruik je je eigen lichaamsgewicht, in oefeningen onder opzwepend, pittige muziek. Met strong verleg jij je grenzen om een totale lichaamstransformatie te ondergaan. Elke beweging heeft een beat en elke beat heeft een beweging. Al met al is het een pittige les met hoge calorieverbranding.

Natuurlijk gaat het bij de Strong Nation groepslessen niet alleen om kracht, maar zul je ook merken dat je doorzettings- en uithoudingsvermogen er duidelijk op vooruit gaan. Het draait hier wel om het verleggen van je grenzen. Durf je zelf uit te dagen om het maximale uit jezelf te halen. Versterk je spieren en ervaar een zelfverzekerd gevoel.

Duur: 40 minuten
Verbeter: kracht
Voor: dames en heren

Wat zijn de voordelen van de Strong trainingen?

Bij deze high-intensity work-out sport je met je eigen lichaamsgewicht om je spierkracht te vergroten en het strakker maken van je lichaam. Bij de Strong groepslessen worden er snelle bewegingen en explosieve oefeningen uitgevoerd. Hierbij verbrand je calorieën, bouw je aan een sterker en gezonder lichaam en verbeter jij je conditie.

De Strong Nation groepslessen gaan verder dan alleen fysieke voordelen. Je zult namelijk merken dat je er op mentaal vlak ook de vruchten van gaat plukken. Het is namelijk ook een vorm van stress loslaten. Je gooit alles wat je hebt eruit, door grenzen te verleggen en jezelf flink uit te dagen. Achteraf zul je merken dat je met een voldaan gevoel de groepsles zult verlaten.

Les rooster

Is de Strong training erg intensief?

Ben je pas een beginner en weet je niet precies of deze Strong Nation groepslessen wel bij jouw niveau passen? Dan hebben we goed nieuws. Het positieve aan onze Strong groepslessen is namelijk dat het geschikt is voor alle fitnessniveaus. Je kunt dus gerust aansluiten, ongeacht je ervaring met fitness. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Lijkt dit nou een leuke groepsles die aansluit bij jouw doelen? Bekijk dan ons rooster op de website. Ben je naast Strong ook nog geïnteresseerd in andere groepslessen? Bekijk dan ook eens onze groepslessen voor Piloxing, Zumba, of Body Fit.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden