Yoga

Unleash your inner champion

Wil jij graag je lichaam en geest verbinden?

Dan ben je bij onze groepslessen voor yoga op de juiste plek. Wij bij Physique Gym organiseren yoga groepslessen. Hierbij staan rust, balans en innerlijke kracht centraal. Wij begrijpen maar al te goed dat je soms een goed moet bijkomen van een drukke of stressvolle dag. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij in volledige kalmte de training zult verlaten.

Duur: 50 minuten
Verbeter: innerlijke kracht, rust, balans
Voor: iedereen

Wat houdt onze yoga groepsles in?

Wij houden ons tijdens onze groepslessen bezig met yogahoudingen, meditatieoefeningen en ademhalingstechnieken. Yoga biedt een positieve werking op je lichaam. Zo kun je tijdens yogatrainingen jouw flexibiliteit verbeteren, maar ook je spieren versterken en het verbeteren van je lichaamshouding. Onze instructeurs inspireren en begeleiden jou om in elke oefening te ontspannen.

Les rooster

Wat zijn de voordelen van yoga?

Yoga heeft als hoofddoel om lichaam en geest met elkaar in verbinding te brengen. Je bent optimaal in balans en voelt je daardoor erg goed. Door middel van Yoga word je in staat gesteld aanwezig te zijn in het hier en nu.

We hebben de fysieke voordelen genoemd, maar zoals je waarschijnlijk wel weet, zorgt yoga er ook voor dat jij mentaal een stuk veerkrachtiger wordt. Bij onze yoga groepslessen ambiëren wij ernaar om te zorgen dat jij stress kunt loslaten, je geest te kalmeren en zelfs een gevoel van innerlijke rust kunt ervaren. Wij focussen ons daarbij op gecontroleerd en geconcentreerd ademhalen. Op deze manier is kun jij een gevoel van balans en harmonie ervaren.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Kan iedereen deelnemen aan de yoga lessen?

Onze yoga instructeurs helpen jou bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Het maakt bij ons niet uit of je al ervaren bent, of pas begint met yoga. Wij helpen je graag op weg, om jouw innerlijke rust te vinden. Wij verwelkomen je graag bij Physique Gym.

Ben je overtuigd van de voordelen van onze yoga? Twijfel dan vooral niet om eens aan te schuiven bij eens van onze yoga groepslessen. Benieuwd wanneer jij onze groepslessen kunt volgen? Bekijk dan ons rooster. Naast yoga groepslessen, beschikken wij over nog een groot en divers aanbod aan andere groepslessen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iets actievere bezigheid naast jouw yoga groepslessen, misschien is spinning of circuittraining ook wel iets voor jou.

Aanmelden als lid

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden