Zumba

Unleash your inner champion

Zumba

Op zoek naar een actieve groepsles, waar je kunt dansen, plezier kunt hebben en ook nog eens calorieën kunt verbranden? Dan is Zumba een leuke groepsles voor jou! Zumba is een dans fitness die je een uitgaansgevoel geeft, en dat terwijl je een stevige work-out ondergaat. Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, te vergelijken met aerobics. Het motto bij Zumba is ‘’lekker bewegen en lol hebben’’. Zumba is voor iedereen die van sporten, muziek en latin vibes houdt.

Duur: 50 minuten
Verbeter: spieren
Voor: Iedereen

Wat zijn de voordelen van Zumba?

Wanneer je aansluit bij een Zumba-les, werk je aan je conditie, aan het versterken van je spieren en het verbranden van calorieën. Het voordeel hiervan? Dat het niet voelt als een traditionele sportschoolroutine. Je volgt bij Zumba eenvoudige danspassen, die geïnspireerd zijn door verschillende dansstijlen, zoals reggaeton, salsa, merengue en nog veel meer. Het is een dynamische, maar ook feestelijke mix die vanzelf een glimlach op je gezicht tovert.

Les rooster

Kan iedereen deelnemen aan onze Zumba lessen?

Wat Zumba zo aantrekkelijk maakt, is dat het geschikt is voor alle leeftijdsgroepen. Het maakt niet uit of je jonger of ouder bent, danservaring hebt of net begint in de sportschool, of al jaren bekend bent met Zumba. Het gaat niet om perfectie, het gaat om plezier, jezelf uitdagen en gezond bewegen. Door het aanpassen van je eigen tempo, kun je kiezen hoe intens je de groepslessen ervaart.

Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? Twijfel dan niet om je bij onze Zumba groepslessen te mengen. We werken niet alleen in groepsverband, maar leggen ook focus op jou als persoon. Onze instructeurs zitten boordevol energie en vrolijkheid. Zumba geeft je een heerlijk voldaan gevoel. Bekijk ons rooster voor de tijdstippen waar jij Zumba bij Physique Gym kunt volgen.

Ben je naast Zumba ook nog geïnteresseerd in ander groepslessen? Dan zijn Yoga, Self-Defence of spinning misschien ook wel een leuke toevoeging.

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden