Sportschool in Nuth

Wil je meer gaan sporten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Kom dan eens langs bij onze sportschool in de buurt van Nuth. Bij Physique Gym hebben wij een uitgebreid assortiment groepslessen, de nieuwste apparatuur en de juiste begeleiding van specialisten voor jou. Naast de reguliere groepslessen zijn wij gespecialiseerd in verschillende vechtsporten, waar ook groepslessen van gegeven worden. Ontdek wat Physique Gym te bieden heeft en ga het sportieve avontuur samen met ons aan.

Aanmelden als lid
Trainen in Nuth

Waarom kiezen voor onze sportschool in de buurt van Nuth?

Regelmatig bewegen heeft een positief effect op het lichaam en de geest. Echter, voor iedereen zien de doelen en behoeften er anders uit. Bij Physique Gym werken gespecialiseerde trainers die jou professionele begeleiding kunnen bieden op een manier die bij jou past. Er wordt een professioneel en persoonlijk plan samengesteld dat gericht is op jouw doelen. In onze sportschool wordt een sociale omgeving gecreëerd, waar mensen samen komen met vergelijkbare doelen. Of je nu fit wilt worden door middel van Boksen in Nuth of Zumba in Nuth wilt volgen. Vaak verhoogt het samen sporten de motivatie, waardoor consistent blijven makkelijker wordt. Bij Physique Gym vind je alle leeftijden en een breed aanbod aan groepslessen en fitness apparaten, zo zit er zeker iets voor jou tussen.

Waarom Physique Gym?

Natuurlijk is Physique Gym niet de enige sportschool in de omgeving van Nuth. Toch zijn er een aantal onderscheidende factoren, waarom je zeker eens een kijkje moet nemen bij Physique Gym.

Enkele van deze unieke voordelen zijn:

• Breed aanbod aan groepslessen, zoals pilates in Nuth
• Nieuwe faciliteiten
• Moderne apparaten
• Scherpe tarieven
• Lange openingstijden

Nog meer weten? Neem dan zeker eens contact met ons op en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben.

Contact
Sportschool in Nuth
Gym nabij Nuth

Verken ons uitgebreide sportaanbod in onze gym nabij Nuth

Onze vernieuwde sportschool heeft een gevarieerd aanbod fitnessapparaten, die geschikt zijn voor cardio- en krachttraining. Persoonlijke schema’s of plannen kunnen worden opgesteld door onze trainers. Zo weet jij precies wat je moet doen in onze fitness in de buurt van Nuth. Ook kijken we naar je techniek en helpen we je deze te verbeteren, indien nodig natuurlijk. Om een goed beeld te krijgen van jouw startpunt en je progressie te meten, kunnen wij diverse metingen voor jou verrichten, zoals BMI, vetpercentage, gewicht en bloeddruk. Na een tijdje kunnen we de resultaten bekijken en evalueren.

Ook onze groepslessen zijn een groot succes bij veel van onze leden. Het aanbod bestaat onder andere uit zumba, spinning, piloxing en body fit. Samen met de instructeur en andere sporters kun je genieten van het uitgebreide aanbod aan groepslessen.

Onze groepslessen

Aan de slag met vechtsport

De wereld van vechtsport en de verschillende trainingstechnieken kunnen complex zijn. Bij Physique Gym zijn we gespecialiseerd in enkele van deze technieken, die wij dan ook aanbieden in groepslessen. Boksen, kickboksen, piloxing en MMA zijn allemaal onderdeel van ons aanbod. Onze deskundige instructeurs zijn gericht op het overbrengen van de technische vaardigheden en de waarden die erbij horen. Vechtsport is meer dan alleen een sport, het gaat om discipline, respect en zelfbeheersing. Deze groepslessen bieden een complete training die kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit bevorderen. Ga jij de uitdaging aan?

Boksen in Nuth
sportschool Nuth

Bekijk onze tarieven

Bij Physique Gym bieden wij 5 verschillende abonnementen, waardoor jij kunt kiezen voor het abonnement dat het beste bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een deel-abonnement, met onbeperkt fitness of onbeperkt groepslessen. Sport jij bijna altijd op doordeweekse dagen tussen 11:00 en 15:00? Dan is het daluur abonnement perfect voor jou. Ook bieden we een studentenabonnement en een kids abonnement aan voor de jonge sportievelingen. De echte fanatiekeling kan ook gaan voor het totaal abonnement kiezen, waarbij je onbeperkt kunt fitnessen en groepslessen volgen.

Voordat je van start kunt, moeten wij een pasje aanmaken, een foto maken en krijg je een rondleiding. Hier vragen wij een kleine bijdrage van €20 voor, zodat jij zonder zorgen van start kunt gaan.

Actuele tarievenlijst

Waar kun je onze fitness nabij Nuth vinden?

Onze sportschool is te vinden aan de Kaalstreek 4 in Hulsberg. Physique Gym is vanuit Nuth makkelijk te bereiken, de sportschool ligt namelijk naast de N298. Of je nu met de auto of liever met de fiets komt, de sportschool ligt op nog geen 10 minuten afstand. 

Daarnaast is onze gym doordeweeks geopend vanaf 08:30 tot 22:00 en in het weekend van 08:30 tot 16:00.

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Klaar om te starten bij Physique Gym nabij Nuth?

Zet nu de eerste stap en kom langs bij onze sportschool. Wij heten je van harte welkom en helpen je graag met het bereiken van jouw sportieve doelen. Onze specialisten staan de hele week klaar voor jou. Neem deel aan verschillende groepslessen en leer de apparaten in de fitnessruimte kennen. Een persoonlijk plan helpt jou om je doelen te bereiken, zo zul je na verloop van tijd ook resultaten gaan zien. Als je toch nog twijfelt, is de 7-dagen pas wellicht iets voor jou. Hiermee kun je een week lang van onze faciliteiten gebruik maken en deelnemen aan de groepslessen.


Ontdek de community van Physique Gym en behaal jouw sportieve doelen met onze specialisten!


Ben je op zoek naar een sportschool nabij Berg en Terblijt en Heerlen? Dan kun je ook bij ons terecht.

Aanmelden als lidMeld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden