Sportschool Berg en Terblijt

Op zoek naar een geschikte sportschool in de buurt van Berg en Terblijt? Kies dan voor Physique Gym! Physique Gym staat voor je klaar om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Kom gerust langs voor een kosteloze meting, waarbij we graag een trainingsplan speciaal voor jou opstellen, zodat je meteen kunt beginnen. Met onze ultramoderne apparatuur, diverse groepslessen en uitgebreide fitnessruimte bieden we jou de perfecte start van je fitnessavontuur. Aarzel dus niet langer en zet vandaag nog die belangrijke eerste stap!

Aanmelden als lid
Sportschool Berg en Terblijt

Alles over Physique Gym

Physique Gym is een sportschool voor jong en oud, met een uitgebreid aanbod in groepslessen, zoals Zumba in Berg en Terblijt en fitnessapparatuur. In onze gym vlak bij Berg en Terblijt hangt een gemoedelijke en huiselijke sfeer, waar iedereen zich welkom voelt. De focus ligt op het bereiken van jouw sportieve doelen en het creëren van een sociale community in onze sportschool. Er staat een professioneel team klaar om met jou aan de slag te gaan, zodat jij je fysieke en mentale welzijn kunt verbeteren. Sporten heeft namelijk een positief effect op je fysieke maar ook geestelijke gesteldheid. Ontdek wat Physique Gym jou te bieden heeft en kom snel langs!

Ontdek alle sportmogelijkheden in onze gym nabij Berg en Terblijt

Bij Physique Gym streven we ernaar om een breed scala aan sportmogelijkheden aan te bieden. Naast onze uitgebreide selectie, fitnessapparatuur en persoonlijke begeleiding, organiseren wij ook een diverse reeks aan groepslessen, zoals Zumba in Berg en Terblijt. Bij onze sportschool, kun je ook genieten van lessen zoals piloxing, spinning, yoga, body fit, strong nation, kickboksen en MMA. Overweeg eens iets nieuws en doe mee aan een van onze groepslessen!

MMA, ook wel Mixed Martial Arts, is een uitdagende, maar mooie sport om te beoefenen. Ontdek deze veelzijdige sport waarbij je fysieke en mentale vaardigheden ontwikkelt. De sport bevat verschillende elementen van andere vechtsporten, waardoor het een complete full-body training is. Kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit zijn allemaal vaardigheden die je ontwikkelt tijdens de trainingen. Ook discipline, zelfbeheersing en zelfvertrouwen zijn vaardigheden die aan bod komen tijdens de lessen. Bij Physique Gym bieden we MMA lessen aan en kun je constant je grens verleggen. Het is een sport die geschikt is voor jong én oud. Het is een effectieve manier om je conditie te verbeteren en draagt bij aan stressvermindering en mentale scherpte. Voor de liefhebbers bieden we ook bokslessen in Berg en Terblijt aan. 

Contact
Physique Gym bij Berg en Terblijt
sporten in berg en terblijt

Wat maakt onze gym zo bijzonder?

Hoewel er zeker andere sportscholen in de buurt van Berg en Terblijt zijn, biedt Physique Gym enkele extra voordelen als sportschool. Bij ons vind je een uitgebreid scala aan fitnessapparatuur en groepslessen, zodat iedereen bij ons kan sporten. Bovendien hebben we onlangs onze faciliteit gerenoveerd en gemoderniseerd, wat betekent dat je kunt genieten van de nieuwste apparatuur en moderne voorzieningen tijdens je trainingen. Daarnaast zijn onze tarieven competitief en hanteren we ruime openingstijden, wat zeker aantrekkelijk is wanneer je op zoek bent naar een sportschool in de buurt van Berg en Terblijt.

Onze groepslessen

Ga van start bij Physique Gym dichtbij Berg en Terblijt

Ontdek wat wij jou kunnen bieden en kom vandaag nog langs bij onze sportschool in de buurt van Berg en Terblijt. Wij heten je van harte welkom en helpen je graag met het bereiken van jouw sportieve doelen. Onze specialisten staan de hele week voor je klaar. Je kunt deelnemen aan verschillende groepslessen en de fitnessapparatuur in de fitnessruimte benutten. We stellen een persoonlijk plan voor je op om je te helpen je doelen te bereiken, zodat je na verloop van tijd ook resultaten zult zien. Als je nog twijfelt, is de 7-dagen pas wellicht iets voor jou. Hiermee kun je een week lang gebruikmaken van onze faciliteiten en deelnemen aan de groepslessen. Ontdek de community van Physique Gym en behaal jouw sportieve doelen met onze specialisten!

Sportschool nabij Berg en Terblijt

Welke kosten zijn verbonden aan onze sportschool nabij Berg en Terblijt?

Bij Physique Gym bieden we 5 verschillende abonnementen aan, zodat jij genoeg keuze hebt en het abonnement kunt kiezen dat bij jou past. Interesse in groepslessen en fitness? Dan is het totaalabonnement het meest geschikt. Daarnaast hebben we ook deelabonnementen voor alleen fitness of alleen groepslessen. Ten slotte bieden we ook een daluren abonnement, voor sporters die graag tussen 11:00 en 15:00 sporten, en een studentenabonnement aan. Klik om de onderstaande button om onze tarieven te bekijken. 

Actuele tarievenlijst

Op welke plek is Physique Gym gevestigd?

Onze sportschool is te vinden in Hulsberg, op de Kaalstreek 4. De gym is makkelijk te bereiken via de N298, hier ligt Physique Gym namelijk vlakbij. Met de auto ben je in ongeveer 10 minuten snel en makkelijk bij onze sportschool vanuit Berg en Terblijt. Op doordeweekse dagen ben je van harte welkom tussen 08:30 en 22:00 en in de weekenden tussen 08:30 en 16:00.

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Klaar om te starten bij Physique Gym nabij Nuth?

Zet nu de eerste stap en kom langs bij onze sportschool. Wij heten je van harte welkom en helpen je graag met het bereiken van jouw sportieve doelen. Onze specialisten staan de hele week klaar voor jou. Neem deel aan verschillende groepslessen en leer de apparaten in de fitnessruimte kennen. Een persoonlijk plan helpt jou om je doelen te bereiken, zo zul je na verloop van tijd ook resultaten gaan zien. Als je toch nog twijfelt, is de 7-dagen pas wellicht iets voor jou. Hiermee kun je een week lang van onze faciliteiten gebruik maken en deelnemen aan de groepslessen.


Ontdek de community van Physique Gym en behaal jouw sportieve doelen met onze specialisten!


Ben je op zoek naar een sportschool nabij Schin op Geul, of Nuth? Dan kun je ook bij ons terecht.

Aanmelden als lidMeld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden