Sportschool in Schin op Geul

Op zoek naar een leuke sportschool met net dat beetje extra? Dan is Physique Gym misschien wel dé sportschool voor jou! Physique Gym in de omgeving van Schin op Geul is een sportschool, met een compleet sportaanbod. Een uitgebreide fitnessruimte, de modernste apparatuur en een breed aanbod groepslessen, bieden jou de ultieme sportschool nabij Schin op Geul. Bij interesse in vechtsport zit je al helemaal op de juiste plek. Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden als lid
Trainen in Schin op Geul

De toegevoegde waarde van onze sportschool nabij Schin op Geul

Onze sportschool is gericht op het aanbieden van verschillende sportvormen. Sporten is goed voor je mentale en fysieke gezondheid, wat positieve gevolgen heeft op je dagelijks leven. Daarnaast kan onze sportschool helpen met het leggen van sociale contacten. Physique Gym creëert een sociale omgeving waar mensen samenkomen en werken aan vergelijkbare doelen. Het maken van nieuwe vrienden en het opbouwen van een netwerk wordt hierdoor makkelijker. Samen sporten verhoogt de motivatie en kan je helpen om consistent te blijven sporten. Door plezier te houden in het sporten hou je het vaak langer vol, een echte win-win dus!

Redenen om te kiezen voor Physique Gym

Physique Gym is een moderne en complete sportschool geschikt voor iedereen. Het uitgebreide aanbod groepslessen en vechtsportlessen maakt Physique Gym uniek in de regio Schin op Geul. Wij bieden jou ook gratis fitnessschema's en metingen aan, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt gaan. Daarnaast heeft de sportschool recent een complete renovatie ondergaan. De vernieuwde badkamers, moderne apparatuur, grote fitnessruimte en gezellige bar dragen allemaal bij aan de fijne ervaring die gecreëerd wordt bij Physique Gym. Jong of oud, maakt ons niets uit, iedereen is welkom!

Trainen nabij Schin op Geul
Sportschool nabij Schin op Geul

Ontdek ons diverse sportaanbod 

Ons reguliere groepslessenaanbod is erg uitgebreid om zo te voldoen aan alle behoeften van onze leden. Het sporten in een groep werkt vaak motiverend, waardoor je een hoger niveau kunt bereiken dan normaal.

In ons assortiment vind je niet alleen Zumba in Schin op Geul, maar ook groepslessen zoals:

• Body fit
• Spinning
• Yoga
• Piloxing
• Strong Nation

Onze groepslessen

Altijd al een vechtsport willen beoefenen?

Naast de reguliere groepslessen, bieden wij ook vechtsportlessen aan. Deze lessen zijn: boksen in Schin op Geul, kickboksen en MMA. Het verschil tussen de drie categorieën heeft te maken met de manier van stoot- en traptechnieken. Bij boksen mag je alleen je vuisten gebruiken om te stoten. Het boksen is bij ons verdeeld in 3 groepen: boxing, dames boxing en boxing voor kinderen. Bij kickboksen mag je ook trappen en je knieën gebruiken. Tot slot, MMA, ook wel bekend als Mixed Martial Arts, hierbij zijn bijna alle stoot- en traptechnieken geoorloofd. Verschillende vechtsporten vallen hier onder, zoals Braziliaanse Jiujitsu, worstelen, grondgevecht en judo. Bij Physique Gym zijn we gespecialiseerd in het geven van vechtsportlessen. Vechtsport eist veel discipline, uithoudingsvermogen en snelheid, waar wij je graag bij ondersteunen.

Gym nabij Schin op Geul
Training in Schin op Geul

Wat zijn de kosten van onze fitness nabij Schin op Geul?

Bij nieuwe leden vragen we een klein bedrag van €20 voor het regelen van jouw sportpas, foto en intakegesprek, waarbij je ook een exclusieve rondleiding door de sportschool krijgt en al je vragen kunt stellen over pilates in Schin op Geul. Vervolgens kun je kiezen uit een van onze 5 abonnementen, die keuze bepaalt de maandprijs. Wij bieden een fitnessabonnement aan, wanneer je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan alleen fitness nabij Schin op Geul. Voor de echte groepslessenfan hebben wij een groepslesabonnement of een combi-abonnement, waarbij fitness én groepslessen mogelijk zijn. Naast de standaard abonnementen, bieden we extra korting voor dalsporters, die graag gebruik maken van de gym tussen 11:00 en 15:00, of studenten, die korting krijgen op vertoning van hun studentenpas. Ook de jonge enthousiastelingen mogen niet vergeten worden, voor sportievelingen tot 15 jaar hebben we een kids abonnement.

Actuele tarievenlijst

Waar bevindt Physique Gym zich?

De sportschool bevindt zich in de buurt van Schin op Geul, namelijk in Hulsberg. De sportschool is te vinden aan de Kaalstreek 4 in Hulsberg, vlak naast de N298. In een kleine 10 minuten kun je vanuit Schin op Geul voor de deur van Physique Gym staan. 

Op doordeweekse dagen heten wij jou van harte welkom vanaf 08:30 en kunt u tot 22:00 bij ons sporten. In het weekend zijn wij geopend van 08:30 tot 16:00.

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Interesse in onze sportschool in de buurt van Schin op Geul?

Registreer je vandaag nog en ontdek onze sportschool met alle mogelijkheden. Of je nu spierkracht wil opbouwen, je uithoudingsvermogen vergroten, vechttechnieken beheersen of actief bezig wil zijn in je vrije tijd. Physique Gym is dé sportschool om jouw doelen te bereiken en jezelf naar een hoger niveau te tillen. Onze specialisten kijken ernaar uit om met jou aan de slag te gaan en je te begeleiden tijdens jouw traject. Onze sportschool is makkelijk te bereiken vanuit verschillende delen van Zuid-Limburg, of je nu in Schin op Geul, Heerlen of Nuth woont. Twijfel je nog? Maak gebruik van onze 7-dagen pas en probeer verschillende lessen uit en leer de nieuwste apparatuur kennen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Aanmelden als lidMeld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden