Sportschool in Valkenburg

Wil jij weer eens gaan sporten? Ben je op zoek naar een sportschool in Valkenburg en omgeving, waar je meer kunt doen dan alleen fitnessen? Dan ben je bij Physique Gym aan het juiste adres. Naast een uitgebreid assortiment fitnessapparaten bieden wij ook verschillende groepslessen aan en zijn we gespecialiseerd in meerdere vechtsporten. Wij maken sporten toegankelijk voor iedereen door onze gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Aanmelden als lid
Sportschool in Valkenburg

Waarom zou je lid worden van onze sportschool nabij Valkenburg?

Bij Physique Gym geloven we sterk in de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging, niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. Onze sportschool biedt een uitgebreid assortiment aan fitnessapparaten en groepslessen die je kunnen helpen om zowel je lichaam als geest te versterken. Door regelmatig te trainen, kun je stress verminderen, je slaapkwaliteit verbeteren en over het algemeen je levenskwaliteit verhogen. Physique Gym is daarnaast een sociale omgeving waar mensen met vergelijkbare doelen samenkomen. Dit biedt je de kans om nieuwe vrienden te maken en een ondersteunend netwerk op te bouwen, wat vaak de motivatie verhoogt. Onze professionele trainers staan altijd klaar om je deskundige begeleiding te bieden en je aan te moedigen om je grenzen te verleggen.

Bovendien biedt Physique Gym nabij Valkenburg deze unieke voordelen:
• Lange openingstijden
• Moderne cardio apparaten
• Groot aanbod groepslessen, zoals pilates in Valkenburg
• Nieuwe badkamers
• Scherpe tarieven

Fitness nabij Valkenburg

Bij Physique Gym bieden wij een uitgebreid assortiment aan fitnessapparaten voor zowel cardio- als krachttraining. Daarnaast krijg je bij ons perfecte begeleiding van top instructeurs. Ze helpen je persoonlijk en maken zelfs gratis een fitnessschema speciaal voor jou. Dit schema kan zelfs aangepast worden aan jouw behoefte voor Zumba in Valkenburg. Bovendien bieden wij een reeks gratis metingen aan om jouw fitnessreis te ondersteunen. Denk hierbij aan het meten van je BMI, bloeddruk, vetpercentage en gewicht.

Bij ons is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, want we vinden dat sporten geen leeftijdsgrens kent. Onze gezellige bar en comfortabele zitplekken zorgen ervoor dat je na het sporten kunt ontspannen. Een warme en respectvolle sfeer is bij ons het belangrijkst.

Gym nabij Valkenburg
Trainen in Valkenburg

Groepslessen nabij Valkenburg bij onze sportschool

Groepslessen bieden een sociale omgeving, waarin je kunt trainen. De aanwezigheid van medesporters en een instructeur kunnen motiverend werken en je aansporen om je best te doen. Wij bieden verschillende groepslessen. 

Binnen onze groepslessen vind je lessen als:
• Body fit
• Piloxing
• Spinning
• Strong Nation
• Body & Mind
• Zumba Fitness

Onze groepslessen

Beoefen een vechtsport in onze gym nabij Valkenburg

Naast fitness en groepslessen bieden wij ook vechtsportlessen aan, zoals boksen, kickboksen en MMA. Boksen in Valkenburg bieden we aan bij drie groepslessen: boxing, boksen voor dames en kids boxing. Bij boksen gebruik je alleen je vuisten om te stoten. Je mag stoten naar het hoofd en lichaam van je tegenstander. Bij kickboksen mag je niet alleen stoten met je vuisten, maar ook trappen en je knieën gebruiken. Dit betekent dat je een breder scala aan technieken kunt toepassen. MMA staat voor Mixed Martial Arts. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn in deze vechtsport bijna alle stoot- en traptechnieken toegestaan. Het omvat niet alleen boksen en kickboksen, maar ook worstelen, Braziliaanse jiujitsu, judo en andere disciplines. Grondgevecht en klemtechnieken maken ook deel uit van MMA.

Boksen in Valkenburg
Kosten van de sportschool in Valkenburg

Kosten van onze sportschool nabij Valkenburg

Wij hanteren bij nieuwe leden inschrijfkosten van €20 voor het aanmaken van je sportpasje, foto, intakegesprek en rondleiding door onze sportschool. Vervolgens kun je kiezen uit vijf abonnementen. We hebben een abonnement voor alleen fitness of alleen groepslessen, maar we bieden ook een compleet pakket aan voor zowel fitness als groepslessen. Daarnaast hebben we een dalabonnement voor mensen die graag doordeweeks willen sporten tussen 11-15 uur. Op vertoon van een geldige studentenpas hebben we een voordelig abonnement voor studenten in de omgeving en we hebben een kids abonnement voor kinderen tot en met 15 jaar.

Actuele tarievenlijst

Locatie van onze gym

Woon je in Valkenburg? Dan is het heel simpel om bij Physique Gym te komen! Onze sportschool bevindt zich aan de Kaalstreek 4 in Hulsberg. Het is makkelijk bereikbaar, pal naast de N298. Zelfs als je niet in Hulsberg woont, maar toch vanuit Valkenburg in onze sportschool wilt sporten, is het een eitje.

We zijn open van maandag tot en met zondag. Op doordeweekse dagen kun je bij ons terecht van 08:30 tot 22:00, en in het weekend van 08:30 tot 16:00.

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je aan bij Physique Gym

Voor een allesomvattend aanbod aan sportmogelijkheden is Physique Gym de ideale keuze. Meld je vandaag nog aan en ontdek de diverse sportfaciliteiten die op maat zijn gemaakt voor jouw sportdoelen. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, vechttechnieken of gewoon op zoek bent naar een motiverende omgeving om te sporten, bij Physique Gym vind je alles wat je nodig hebt. Onze toegewijde trainers staan klaar om je te begeleiden en je te ondersteunen bij het behalen van optimale resultaten.

Sluit je aan bij onze gemeenschap en ervaar de energieke sfeer van Physique Gym, waar we streven naar een gezonde levensstijl en het versterken van jouw fysieke en mentale welzijn!

Ben je op zoek naar een sportschool nabij Schimmert, of Voerendaal? Dan kun je ook bij ons terecht.

Aanmelden als lidMeld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden