Sportschool in Voerendaal

Wil jij weer eens gaan sporten? Ben je op zoek naar een sportschool in Valkenburg en omgeving, waar je meer kunt doen dan alleen fitnessen? Dan ben je bij Physique Gym aan het juiste adres. Naast een uitgebreid assortiment fitnessapparaten bieden wij ook verschillende groepslessen aan en zijn we gespecialiseerd in meerdere vechtsporten. Wij maken sporten toegankelijk voor iedereen door onze gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Aanmelden als lid
Sportschool in Voerendaal

Waarom sporten bij onze sportschool nabij Voerendaal?

Bij Physique Gym bieden we je een unieke trainingservaring die verder gaat dan alleen fitness, wij bieden namelijk ook lessen aan voor mensen die behoefte hebben aan Zumba in Voerendaal of Pilates in Voerendaal. Onze sportschool is uitgerust met een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur, variërend van loopbanden en hometrainers tot gewichten en krachttoestellen. Dit geeft onze leden de flexibiliteit om verschillende oefeningen uit te voeren, zodat ze hun workout kunnen aanpassen aan hun persoonlijke doelen. De aanwezigheid van medesporters, de mogelijkheid om deel te nemen aan boeiende groepslessen en de kans om samen met vrienden te trainen, creëren bovendien een motiverende en stimulerende sfeer. Dit sociale aspect helpt leden om consistent te blijven in hun trainingsroutine en zorgt voor een fijne fitnesservaring.

De unieke voordelen bij Physique Gym

Wij zijn niet de enige in de omgeving van Voerendaal met een sportschool, maar wat onderscheidt ons van de rest? Ten eerste hanteren wij ruime openingstijden, waardoor je zelfs na een lange werkdag nog kunt sporten in onze gym nabij Voerendaal. Bovendien is onze sportschool helemaal vernieuwd. Niet alleen onze website sprankelt weer, maar ook hebben we moderne apparaten en vernieuwde badkamers. Daarnaast bieden wij onze leden een uitgebreid aanbod aan groepslessen en vechtsportlessen. En dit allemaal voor lage prijzen!

Fitness nabij Voerendaal bij Physique Gym

Bij Physique Gym hebben wij een gevarieerd assortiment fitnessapparatuur, geschikt voor zowel cardio als krachttraining. Onze instructeurs staan paraat om je professioneel te begeleiden. Zij bieden persoonlijke assistentie en stellen kosteloos een op maat gemaakt fitness schema voor je op.
Daarnaast stellen wij gratis een reeks metingen ter beschikking om jouw fitnessreis te ondersteunen. Hierbij kun je denken aan het meten van je BMI, bloeddruk, vetpercentage en gewicht.

Onze faciliteiten zijn toegankelijk voor zowel jong als oud. In onze sportschool nabij Voerendaal heerst een fijne ambiance, met een gezellige bar en comfortabele zitgelegenheden waar je kunt ontspannen na je training. Wij hechten veel waarde aan een warme en respectvolle sfeer in de sportschool.

Krachttraining in Voerendaal
Trainen nabij Voerendaal

Groepslessen in Voerendaal en omgeving bij onze sportschool

Ons assortiment aan groepslessen is ontworpen om aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze leden te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een energieke Zumba workout, spierversterkende oefeningen of ontspannen pilates sessies, wij hebben een uitgebreid scala aan groepslessen. Onze ervaren instructeurs leiden de sessies met enthousiasme en expertise, waardoor elke les niet alleen effectief is, maar ook plezierig en motiverend. Bovendien creëert de gemeenschappelijke sfeer in onze groepslessen een gevoel van samenhorigheid en motivatie, wat de algehele fitnesservaring verrijkt. 

Onze groepslessen

Ook een vechtsport beoefenen nabij Voerendaal?

Ons assortiment aan vechtsportlessen biedt een gevarieerde en uitdagende trainingservaring. Onze deskundige instructeurs brengen niet alleen technische vaardigheden over, maar benadrukken ook de waarden van discipline, respect en zelfbeheersing die inherent zijn aan vechtsporten.

In ons aanbod vind je:
• Boksen in Voerendaal
• Dames boxing
• Boksen voor kinderen
• MMA
• Piloxing
• Kickboksen

Kickboksen in Voerendaal
fitness Voerendaal

Wat is de prijs van een sportabonnement?

Voor de nieuwkomers onder ons vragen we een bescheiden bedrag van €20 aan inschrijfkosten. Hiermee regelen we niet alleen jouw sportpas, maar ook een foto, een persoonlijk intakegesprek en een exclusieve rondleiding door onze sportschool. Daarna kun je kiezen uit vijf bijzondere abonnementen. Of je nu de voorkeur geeft aan alleen fitness, enkel groepslessen of het complete pakket van fitness én groepslessen, wij hebben het voor je. Voor de sportievelingen die graag doordeweeks tussen 11:00 en 15:00 uur actief zijn, hebben we zelfs een speciaal dalabonnement. Studenten in de omgeving genieten van een extra voordelig abonnement op vertoon van hun geldige studentenpas. En laten we de jonge enthousiastelingen niet vergeten: we hebben een abonnement voor kinderen tot en met 15 jaar.

Actuele tarievenlijst

Kies voor Physique Gym

Kies voor Physique Gym, waar een uitgebreid aanbod van sportmogelijkheden op je wacht. Registreer je vandaag nog en verken onze sportfaciliteiten die zijn afgestemd op jouw specifieke sportdoelen. Of het nu gaat om het opbouwen van kracht, het vergroten van uithoudingsvermogen, het verfijnen van vechttechnieken of gewoon genieten van een stimulerende sportomgeving. Onze toegewijde trainers zijn er om je te helpen met sporten en de beste resultaten te behalen.

Meld je aan en voel de positieve energie van Physique Gym, waar we samen werken aan het bereiken van jouw sport doelen!

Zoek je een sportschool in de buurt van Valkenburg? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Fitness in Voerendaal

Physique Gym bereiken vanaf Voerendaal

Physique Gym is eenvoudig te bereiken. Onze sportschool is gelegen aan de Kaalstreek 4 in Hulsberg, direct naast de N298. Ook als u niet in Hulsberg woont, maar vanuit Voerendaal wilt komen sporten, is dit gemakkelijk te doen.

Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag. Doordeweeks bent u welkom van 08:30 tot 22:00 en in het weekend van 08:30 tot 16:00.

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je aan bij Physique Gym

Voor een allesomvattend aanbod aan sportmogelijkheden is Physique Gym de ideale keuze. Meld je vandaag nog aan en ontdek de diverse sportfaciliteiten die op maat zijn gemaakt voor jouw sportdoelen. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen, vechttechnieken of gewoon op zoek bent naar een motiverende omgeving om te sporten, bij Physique Gym vind je alles wat je nodig hebt. Onze toegewijde trainers staan klaar om je te begeleiden en je te ondersteunen bij het behalen van optimale resultaten.

Sluit je aan bij onze gemeenschap en ervaar de energieke sfeer van Physique Gym, waar we streven naar een gezonde levensstijl en het versterken van jouw fysieke en mentale welzijn!

Ben je op zoek naar een sportschool nabij Berg en Terblijt, of Schimmert? Dan kun je ook bij ons terecht.

Aanmelden als lidMeld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden