Dames boxing

Unleash your inner champion

Ben je op zoek naar leuke groepslessen voor boxing, maar wil jij liever niet gemengd sporten?

Dat kan! Onze sportschool bied speciaal boks lessen alleen voor dames en meiden. Recreatief boksen en werken aan je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Onze bokslessen zijn zowel voor jong als oud!

Duur: 60 minuten
Verbeter: Benen
Voor: dames

Wat zijn de voordelen van boxing voor dames?

Wij bij Physique Gym ervaren boksen niet alleen als een sport voor mannen, maar ook een fantastische manier voor vrouwen om stress te kunnen verminderen, een sterk en gezond lichaam te kweken en ook nog eens het zelfvertrouwen te vergroten.

Onze groepslessen voor dames boxing zijn zodanig ontworpen om jou te voorzien van een totale lichaamstraining. Bij een totale lichaamstraining komt het opbouwen van fysieke kracht kijken, maar boxing gaat nog verder dan dat. Bij dames boxing wordt ook jouw uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie verbetert. Boxing bestaat uit dynamische combinaties van trappen en stoten. Hierbij verleg jij je eigen grenzen door jezelf uit te dagen.

Les rooster

Wat zijn de mentale voordelen van boxing?

Zoals uitgelegd, gaat boxing verder dan fysieke voordelen. Boxing heeft namelijk ook een heel positief effect op jouw mentale en emotionele gesteldheid. Bij boxing kun jij een heleboel stress en spanning loslaten, je hoofd leegmaken en een empowering gevoel ervaren. Je zult na een aantal groepslessen al merken dat je zelfvertrouwen groeit en je een positieve mindset ontwikkelt die zich ook buiten de sportschool voortzet. Ten slotte kan boxing ook een gevoel van veiligheid bieden. Je bent meer zeker over je eigen kracht en kunnen en zult je zo ook een stuk veiliger voelen.

Wij maken gebruik van ervaren instructeurs, die precies weten hoe ze jou het beste kunnen begeleiden en ondersteunen. Iedereen groeit op haar eigen tempo. Wij leggen focus op persoonlijke ontwikkeling. Het maakt dus logischerwijze ook niet uit of je een beginner bent, of dat je al bekend bent met de sport. Iedereen is welkom bij Physique Gym.

Twijfel dus niet langer en sluit je aan bij onze groepslessen voor dames boxing. Geïnteresseerd in onze tijden, bekijk dan ons rooster!

Aanmelden als lid

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Meld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden