Sportschool Schimmert

Klaar om weer lekker in je vel te zitten en fit te worden? Bij Physique Gym nabij Schimmert helpen we jou graag bij het bereiken van je fitnessdoelen. Kom langs voor een gratis meting en wij stellen een trainingsplan voor jou op waar je meteen mee aan de slag kunt. De modernste apparatuur, een ruim aanbod groepslessen en een uitgebreide fitnessruimte bieden jou de ultieme start van het fitnessavontuur. Wacht dus niet langer en zet vandaag nog de stap!

Aanmelden als lid
Sportschool nabij Schimmert

Onze sportschool nabij Schimmert

Physique Gym is gericht op het verbeteren van je mentale en fysieke gezondheid. Wij bieden verschillende vormen van sport aan, zodat de gym voor iedereen toegankelijk is en blijft. Gespecialiseerde en deskundige trainers gaan graag aan de slag met jou en jouw doelen. We stellen een persoonlijk plan samen en meten de resultaten, zodat je de verbetering ook zelf gaat zien. Bij onze sportschool in de buurt van Schimmert proberen we een sociale omgeving te creëren. Samen sporten kan leiden tot verhoging van de motivatie en consistent blijven is hierdoor makkelijker. Na het sporten kun je gezellig blijven hangen in onze lounge bar, na een flinke workout heb je dat wel verdiend!

Bij Physique Gym stellen wij het doel om brede een veelzijdige sportmogelijkheden aan te bieden. Naast de vele fitnessapparaten en persoonlijke begeleiding, bieden wij ook een variatie aan groepslessen aan. Zumba, piloxing, spinning, yoga, body fit, strong nation, kickboksen, MMA worden allemaal aangeboden bij Physique Gym. Probeer eens wat nieuws en neem deel aan een van onze groepslessen.

Wat zijn de voordelen van lidmaatschap bij Physique Gym?

Natuurlijk zijn er meerdere sportscholen in de buurt van Schimmert, toch heeft Physique Gym een aantal extra voordelen. Wij faciliteren een breed aanbod voor fitness en groepslessen, zodat jong en oud zich thuis voelt bij ons in de gym. Bovendien is onze faciliteit recent verbouwd en vernieuwd. Geniet van de nieuwste apparaten en moderne faciliteiten tijdens het sporten. Tot slot zijn onze scherpe tarieven en lange openingstijden ook een reden om bij Physique Gym te sporten, zeker als je in de buurt van Schimmert een sportschool zoekt.

Contact
Trainen in Schimmert
Boksen in Schimmert

Ontdek vechtsport bij Physique Gym nabij Schimmert

Leer de trainingstechnieken van verschillende vechtsporten bij Physique Gym. Naast boksen in Schimmert kun je ook kiezen voor kickboksen en MMA-lessen bij ons. Met deze lessen kun je discipline, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid trainen. Onze deskundige instructeurs geven kwalitatieve trainingen met de focus op technische vaardigheden. Boksen is gericht op het trainen van spierkracht en uithoudingsvermogen. Kickboksen is een uitlaatklep voor je fysieke en mentale welzijn. Tijdens deze trainingen train je het hele lichaam en stimuleer je de mentale weerbaarheid. MMA biedt uitdagende trainingen waarbij je discipline, zelfvertrouwen en zelfbeheersing ontwikkelt. De sport daagt je constant uit om je grenzen te verleggen en jezelf te blijven verbeteren. Lees hier meer over de vechtsporten die wij vlakbij in onze sportschool vlakbij Schimmert aanbieden.

Onze groepslessen

Klaar om je fitnessdoelen te realiseren bij Physique Gym?

Kom vandaag nog in actie en meld je aan bij onze sportschool in de buurt van Schimmert. Onze specialisten zijn helemaal klaar om met jou aan de slag te gaan, zodat jij jouw fitnessdoelen gaat bereiken. Wanneer je bij ons binnenkomt, kunnen wij jouw startpunt en progressie meten, indien dit natuurlijk gewenst is. Op basis hiervan stellen onze specialisten een persoonlijk plan op en krijg je professionele begeleiding in de sportschool. Na verloop van tijd doen we dezelfde metingen en kun je de resultaten zien van al je harde werk. Klaar om het sportieve avontuur met ons aan te gaan?

sporten nabij Schimmert
Gym in Schimmert

Wat zijn onze abonnementsprijzen?

Bij Physique Gym kun je kiezen uit vijf verschillende abonnementen, deze keuze bepaalt het tarief van het abonnement. Wanneer je vooral geïnteresseerd bent in ons fitnessgedeelte, dan is het fitness only abonnement geschikt voor jou. Wil je ook af en toe Zumba in Schimmert of pilates in Schimmert volgen? Dan past het complete abonnement beter bij jou. Voor de liefhebber van groepslessen hebben we ook een deelabonnement voor groepslessen. Echter, hier zitten sommige groepslessen van vechtsport niet bij inbegrepen.

Ook bieden we abonnementen voor een lager tarief aan. Sport jij dagelijks tussen 11:00 en 15:00? Ga dan voor het dal abonnement. Ook studenten kunnen korting krijgen op vertoning van hun studentenpas.

Daarnaast vragen we een kleine bijdrage van €20 als inschrijfkosten. De bijdrage gebruiken we voor het aanmaken van een pasje en het maken van een foto. Natuurlijk geven we je ook een rondleiding, zodat je precies weet waar je alles kunt vinden en snel kunt komen trainen.

Actuele tarievenlijst

Wat is de locatie van Physique Gym?

De gym is gelegen in Hulsberg, aan de Kaalstreek 4. Vanuit Schimmert is Physique Gym makkelijk te bereiken via de N298. Vanuit Schimmert ben je met de auto in minder dan 10 minuten bij onze sportschool. Physique Gym is doordeweeks geopend van 08:30 tot 22:00 en in de weekenden van 08:30 tot 16:00. Kom dus gezellig langs voor een kennismaking en ontdek wat er allemaal te doen is bij Physique Gym.

Vragen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Klaar om te starten bij Physique Gym nabij Nuth?

Zet nu de eerste stap en kom langs bij onze sportschool. Wij heten je van harte welkom en helpen je graag met het bereiken van jouw sportieve doelen. Onze specialisten staan de hele week klaar voor jou. Neem deel aan verschillende groepslessen en leer de apparaten in de fitnessruimte kennen. Een persoonlijk plan helpt jou om je doelen te bereiken, zo zul je na verloop van tijd ook resultaten gaan zien. Als je toch nog twijfelt, is de 7-dagen pas wellicht iets voor jou. Hiermee kun je een week lang van onze faciliteiten gebruik maken en deelnemen aan de groepslessen.

Ontdek de community van Physique Gym en behaal jouw sportieve doelen met onze specialisten!

Ben je op zoek naar een sportschool nabij Schin op Geul, of Valkenburg? Dan kun je ook bij ons terecht.

Aanmelden als lidMeld je vandaag nog aan

BEN JE KLAAR OM AAN JE DOELEN TE WERKEN?

Aanmelden